'Nieuwe downloadbare content laat Crackdown 2 vastlopen' | Gamer.nl

'Nieuwe downloadbare content laat Crackdown 2 vastlopen' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Spelers die Toy Box gedownload hebben, melden dat Crackdown 2 vastloopt zodra zij het spel opstarten. Het lijkt erop dat deze vastloopmomenten voorkomen na installatie van de downloadbare content en niet na de gratis update van ontwikkelaar Ruffian Games, waarmee spelers beschikking krijgen over een deel van de content die Toy box toevoegt. Uit de reacties blijkt dat spelers de vastlopers momenteel alleen kunnen omzeilen door de downloadbare content van de harde schijf te verwijderen.

Toy Box kost 560 Microsoft punten en voegt onder andere de Keys to the City-modus uit de eerste Crackdown toe. Daarnaast kent Toy Box een nieuwe gameplaymodus genaamd Vehicle Tag, twee nieuwe voertuigen en vijf nieuwe onderdelen, waaronder stickler-granaten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou