Nieuwe dlc voor Civilization 6 verschijnt op 23 juli

Nieuwe dlc voor Civilization 6 verschijnt op 23 juli

Het nieuwe dlc-pakket voor Civilization 6 komt uit op 23 juli. Dat heeft ontwikkelaar Firaxis Games aangekondigd.

Het gaat om het Ethiopia Pack, dat Ethiopië als samenleving aan de game toevoegt, samen met nieuwe gebouwen en een extra district. Daarnaastvoegt het een nieuwe gamemodus, genaamd Secret Societies, die zoals de naam al aangeeft een aantal geheime gemeenschappen bij Civilization 6 introduceert. Een Developers Update over de dlc is hieronder te bekijken.

De Ethiopia Pack komt 23 juli uit en is inbegrepen bij de Frontier Pass. De uitbreiding is ook los te koop voor 5 euro. Lees hier onze review van Civilization 6.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

" Lees hier onze review van Civilization 6" - leuk, maar dat is een review van Civ 6 zonder de DLC toevoegingen, toch wel een heel ander spel :) Loyalty (mijn grootste haat), global warming, natural disasters, dark ages/golden ages, world congress, grievances... het was een redelijk kaal spel zonder al die extra beperkingen en mogelijkheden waarbij er vrij weinig variatie te vinden was in hoe een potje zich kon ontwikkelen. Ik heb nog steeds gemengde gevoelens bij het spel in ieder geval. Ik blijf het regelmatig spelen want ik zit nog steeds in de fase waar ik elke keer weer een beetje beter word, maar de AI en de world generator zijn beide nog steeds redelijk zoutloos in mijn mening. Ik mag toch wel vaak een dozijn keer opnieuw starten wil ik een beetje een leuke startpositie toegewezen krijgen.

0

Aanbevolen voor jou