Nieuwe DLC Gears of War komt 27 maart | Gamer.nl

Nieuwe DLC Gears of War komt 27 maart | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De nieuwe maps Aftermath, Artillery en Cove. Aftermath speelt zich af in een park dat door een tsunami is getroffen, Artillery is een voormalige raketbasis waar spelers elkaar moeten bevechten tijdens een hevige storm, en Cove draait om een verlaten haven dieomgeven is door mis. De twee maps die terugkeren uit vorige Gears of Wars-games zijn Raven Down uit Gears of Wars 1 en Jacinto uit Gears of War 2.

Het uitbreidingspakket voor Gears of Wars 3 bevat naast de 5 maps ook vier nieuwe personages voor de multiplayer, waarvan er drie al in een vergelijkbare vorm bij een pre-orderactie beschikbaar waren gesteld: Commando Dom, Mechanic Baird en Savage Grenadier Elite. Forces of Nature kost 800 Microsoft-punten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou