Nieuwe DLC Dragon Age: Origins verschijnt op 6 juli | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

 Deze content verschijnt op 6 juli voor de PC en Xbox 360. Een dag later is de content ook vanaf het PlayStation Network te downloaden. De PC- en PlayStation 3-versie zullen zeven euro gaan kosten, terwijl de Xbox 360-versie voor 560 Microsoft-punten over de digitale toonbank zal gaan.

Prequel

Leliana's Song is een prequel die dieper duikt in de geschiedenis van Leliana en waarom ze bij de Chantry ging. Leliana is betrokken bij een criminele groep die in politieke geheimen handelt. In de mi ie uit deze downloadbare content moet ze haar mentor begeleiden bij een uiterst gevaarlijke mi ie, die ook haar het leven kan kosten.

Met Leliana's Song kunnen spelers een unieke beloning vrijspelen die overdraagbaar is naar de originele Dragon Age: Origins-campagne en naar de Awakenings-expansie.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou