Nieuwe details RollerCoaster Tycoon World onthuld | Gamer.nl

Nieuwe details RollerCoaster Tycoon World onthuld | Gamer.nl

Spelers krijgen in RollerCoaster Tycoon World meer vrijheid tijdens het bouwen van attracties, kunnen zelf in een achtbaan stappen en kunnen hun creaties delen op sociale media. Dat heeft uitgever Atari bekendgemaakt.

Tu en de nieuwe features zit nog geen multiplayermodus, deze staat echter wel op de planning, aldus Atari. Deze modus wordt beschikbaar middels een update die na de lancering van het spel uitkomt.

First person achtbanen
RollerCoaster Tycoon World krijgt meer mogelijkheden om het park aan te pa en: zo kunnen spelers meer geavanceerde achtbanen bouwen. Ook zijn parken in te delen in verscheidene thema-zones.

Verder keert de mogelijkheid om zelf in een achtbaan te stappen terug uit RollerCoaster Tycoon 3. Bovendien kunnen spelers het park van een andere speler bezoeken en meekijken terwijl deze het spel speelt.

Atari kondigt aan dat spelers onder meer hun eigen landschappen en gasten kunnen maken in 3D-editors die de Unity-engine ondersteunen. Deze creaties zijn vervolgens te importeren in het spel en te delen via de Steam Workshop.

Naast RollerCoaster Tycoon World verschijnt er een spiritueel vervolg op de pretpark-games: Elite Dangerous-maker Frontier Developments werkt momenteel aan Planet Coaster. RollerCoaster Tycoon World komt eind 2015 uit op pc.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou