'Nieuwe design van Sonic voor aankomende film getoond'

'Nieuwe design van Sonic voor aankomende film getoond'

Op Twitter zijn twee afbeeldingen verschenen waarop mogelijk het nieuwe design van Sonic the Hedgehog in de aankomende film te zien is.

Het is niet bevestigd dat de foto's echt zijn, maar een van de foto's toont wel Dr. Robotnik, in de film gespeeld door Jim Carrey, op de achtergrond. Het design van Sonic komt meer overeen met het klassieke uiterlijk van de Sega-mascotte.

Toen eerder dit jaar het ontwerp van Sonic in de aankomende film werd onthuld, waren fans niet tevreden. De negatieve reacties waren haast unaniem, waarop de filmmakers besloten de film uit te stellen naar februari 2020 om zo tijd te hebben om het ontwerp van het personage aan te passen.

In de live-action film sluit Sonic vrienden met Tom Wachowski (gespeel door James Marsden). Samen proberen ze de slechte Dr. Robotnik tegen te houden. Sonic zelf wordt ingesproken door Ben Schwartz, bekend van onder andere Parks and Recreation.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Kunnen we nu een vloedgolf aan live-action films verwachten?

0
test

@XtraLinkUK Die is volgens mij al bezig met Disney's Dumbo, Lion King, Aladdin en straks met Mulan in 2020 en ook met The Little Mermaid enz. En natuurlijk ook nog Detective Pikachu en straks deze nog.

0
test

@Paxopoxo Schijnt een "handig" trucje te zijn om de IP's die bedrijven (zoals Disney) in handen te hebben weer te vernieuwen, maak er een remaster van (in de vorm van iets waar ook nog een beetje geld mee te verdienen valt) en het IP is weer een poosje beschermd/eigendom. Volgens mij worden de films matig tot goed ontvangen, hele nieuwe generatie publiek. Hoewel ik wel benieuwd ben hoe dat met Sonic gaat.

0

Mensen gaan toch nooit tevreden zijn, deze film is gedoemd te mislukken

0

@fonsrutte Denk dat dat wel mee valt. De kritiek gevers zullen blij zijn dat er geluisterd is. Gebeurd niet vaak namelijk,

0

Aanbevolen voor jou