Nieuwe controller voor PS3 van Blaze lijkt op Wiimote | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

aangekondigd voor de PlayStation 3 die veel wegheeft van de bewegingsgevoelige controller voor de Wii.

Blaze kondigt de controller zelf aan als "'s Werelds eerste bewegingsgevoelige driedimensionale vrijheid-controller voor Wii-achtige actie op je PlayStation 3" en belooft spelers "de nieuwste bewegingsgevoelige-technologie die alleen nog maar voor Wii-gamers beschikbaar was" te brengen.

Volgens de ontwikkelaar gaat de controller de populairste sport- en actie-games ondersteunen. Blaze bevestigt dat Sega Tennis en Tiger Woods Golf  zullen werken met de controller.

Sony

Deze controller staat los van Sony's eigen bewegingsgevoelige-controller voor de PlayStation 3 en heeft, behalve het feit dat hij voor de PlayStation 3 is ontwikkeld, geen verdere connectie met Sony. De bewegingsgevoelige-controller van Sony zelf staat gepland voor een release in het voorjaar van 2010.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou