Nieuwe bron bevestigt uitgelekte kaart van nieuwe Red Dead-game | Gamer.nl

Nieuwe bron bevestigt uitgelekte kaart van nieuwe Red Dead-game | Gamer.nl

Een anonieme bron bij Rockstar Games heeft het bestaan van een nieuwe Red Dead-game bevestigd. De bron meldt aan website Techradar dat de eerder uitgelekte kaart inderdaad onderdeel is van een vervolg op westernserie.

De uitgelekte kaart toont een deel van de originele kaart uit Red Dead Redemption, met hiernaast een compleet nieuw gedeelte. Ook is een nieuw gebied op de kaart aanwezig met de naam New Bordeaux. Deze stad is tevens de locatie van Mafia 3, die later dit jaar wordt uitgebracht door 2K, dat net als Rockstar Games onderdeel is van Take-Two Interactive.

De anonieme bron van Techradar bevestigt de echtheid van de kaart en claimt dat het een recente versie is die intern wordt gebruikt voor ontwikkeling. Hiernaast maakt de bron duidelijk dat deze nieuwe Red Dead-game zich afspeelt voor de gebeurteni en van Red Dead Redemption.

De eerste game uit de serie ontstond uit een geannuleerd project van Capcom wat een vervolg op Gun.Smoke moest worden. Rockstar Games kocht dit project op en gaf deze in 2004 uit voor PlayStation 2 en Xbox als Red Dead Revolver. Red Dead Redemption werd vol lof ontvangen en heeft sinds release meer dan 14 miljoen exemplaren verkocht op Xbox 360 en PlayStation 3.

Red Dead
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou