Nieuwe Borderlands 3-uitbreiding heet Bounty of Blood: A Fistful of Redemption

Nieuwe Borderlands 3-uitbreiding heet Bounty of Blood: A Fistful of Redemption

De nieuwe campagne-dlc voor Borderlands 3 heet Bounty of Blood: A Fistful of Redemption en heeft een westernthema.

Dat onthulde ontwikkelaar Gearbox Software tijdens hun meest recente uitzending van The Borderlands Show. De uitbreiding krijgt een nieuwe cast en een westernsetting en komt op 25 juni uit. Bounty of Blood kan zowel los als via de seizoenspas gekocht worden.

In Bounty of Blood verkennen spelers de gevaarlijke planeet Gehenna om jacht te maken op The Devil Riders, een dodelijke gang die het stadje Vestige terroriseert. Spelers maken kennis met nieuwe personages als de stoere cowgirl Rose. Ook is er een nieuw voertuig, de JetBeast.

Daarnaast verschijnt er op 4 juni een gratis update waarin een nieuw Takedown-evenement zit. Takedown at the Guardian Breach is nieuwe endgame-content die de skills en gear van spelers flink op de proef moet stellen. Spelers gaan op een verkenningsmissie naar Minos Prime om "de bron van een mysterieus Guardian-signaal te vinden".

Van de nieuwe uitbreiding en het aankomende Takedown-evenement zijn nog geen trailers, maar onder de nieuwe aflevering van The Borderlands Show zijn wel al enkele screenshots en artwork te vinden. Borderlands 3 is beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One, pc en Google Stadia.

Watch on YouTube
 
 
 
 
 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou