Er komt een nieuwe Bomberman-game aan

Er komt een nieuwe Bomberman-game aan

Tijdens de Tokyo Game Show is bevestigd dat er een nieuw Bomberman-spel in ontwikkeling is.

Dit werd via een Tweet bekendgemaakt, daarin staat ook dat de nieuwe Bomberman-game in Shoji-stijl wordt vormgegeven. Een ander speciaal gegeven is dat de originele voice-actor van het Bomberman-personage White na lange tijd terugkeert. Konami heeft geen verdere details losgelaten over de productie van het spel.

De kans is groot dat het om een klassieke versie van Bomberman gaat, aangezien het nieuwe spel is geïnspireerd door Shoji. Shoji Mizuno is de bedenker en ontwikkelaar van het bekende Bomberman-personage. De man is vorig jaar overleden, wellicht is de nieuwe game een ode aan Shoji Mizuno.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Bomerman Quest voor de Gameboy Color was echt een heel leuk spel. Een soort mix tussen Links Awakening en Bomberman. Er was later ook nog een bomberman game voor de GBA waarin je een soort pokemon kon vangen, die ook nog wel vermakelijk was. Dergelijke games lijken me nog wel leuk. Echt de basis bomberman is echter al zo vaak uitgebracht dat ik daar niet nog een versie van hoef te zien.

0
test

@WvA Die op de Gba was inderdaad geweldig. was helemaal vergeten dat ik die gespeeld had. Mogen ze van mij zo een vervolg op uitbrengen!

0

Ik heb me uren vermaakt in multiplayer op de SNES. Een van de weinige games die m'n ouders en zus ook wel eens wilde spelen. Makkelijk om te begrijpen en korte potjes maar o o wat leuk. Nou kom maar op al mag de SNES versie ook gewoon als retro op de SNES service van de SWITCH komen.

0

Aanbevolen voor jou