Nieuwe beelden verschenen over Meltan in Pokémon: Let's Go-games | Gamer.nl

Nieuwe beelden verschenen over Meltan in Pokémon: Let's Go-games | Gamer.nl

Er zijn nieuwe video's verschenen omtrent de laatst geïntroduceerde pokémon Meltan. In de video's worden onder andere uitgelegd hoe de pokémon gevangen kan worden. Daarnaast is ook de vierde generatie pokémon aangekondigd voor Pokémon GO.

In de eerste video wordt uitgelicht dat Meltan in Pokémon: Let's Go, Pikachu! en Eevee! gevangen kan worden via een 'special mystery box'. Deze mystery box kan verkregen worden door een pokémon uit Pokémon GO te versturen naar Pokémon: Let's Go. Wanneer deze actie is uitgevoerd verschijnen er Meltan op verschillende locaties die in Pokémon GO gevangen kunnen worden. Dertig minuten nadat de pokémon is verzonden naar de andere game, moet opnieuw een Pokémon verzonden worden om Meltan weer voor een bepaalde tijd te laten verschijnen.

Meltan is in ieder geval komende winter beschikbaar om gevangen te worden via speciale mi ies in Pokémon GO. Momenteel is het nog niet duidelijk of deze speciale mi ies exclusief toegankelijk is voor spelers die verbonden zijn met Let's Go. Wat momenteel ook nog onduidelijk is, is de mogelijke evolutie van Meltan die in een andere video wordt getoond.

Als laatst is er ook nog een Japanse trailer verschenen van Pokémon: Let's Go die de interacties met verschillende mensen en pokémon uitlicht in de nieuwe Pokémon: Let's Go, Pikachu en Eevee!

Vierde generatie pokémon aangekondigd voor Pokémon GO

De vierde generatie pokémon uit de Sinnoh-regio komt naar Pokémon GO. De update die de nieuwe pokémon bevat komt met een paar aanpa ingen voor de mobiele game die de algehele ervaring moeten verbeteren.

Zo zijn de weersomstandigheden een minder belangrijke factor in het bepalen welke pokémon er verschijnen. Hierdoor hebben spelers meer kans om in gebieden als parken en natuurgebieden meer verschillende soorten pokémon te vangen.

Daarnaast worden de CP-waardes en verschillen van HP-waardes van pokémon aangepast om een balans te creëren in het nieuwe battle-systeem. Ook gaat het minder tijd kosten om pokémon met een hoge Defense-statistiek te verslaan, aangezien de Defense- en Stamina-statistieken worden aangepast. Als laatste worden daarmee tevens de Defense-statistieken enigszins verlaagd om het verschil te verkleinen tu en pokémon met hoge en lage Defense-statistieken.

Er is momenteel nog geen datum bekend wanneer de vierde generatie pokémon gaat verschijnen in Pokémon GO.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou