Nieuwe beelden van The Witcher-serie uitgebracht

Nieuwe beelden van The Witcher-serie uitgebracht

Netflix heeft acht nieuwe foto's van de aankomende The Witcher-serie uitgebracht.

De foto's tonen onder andere Henry Cavill als Geralt of Rivia, alsmede de personages Ciri en Yennefer, die gespeeld worden door Freya Allen en Anya Chalotra. Ook is er een gevechtsscène te zien en is er een gedeelte van een monster in beeld.

De serie rondom The Witcher is gebaseerd op de gelijknamige boeken en games van Poolse afkomst. De serie werd in 2017 aangekondigd door Netflix. Het eerste seizoen bevat acht afleveringen van een uur per stuk en moet dit najaar uitkomen.Op Comic-Con London stond een reclamebord dat adverteerde dat mensen kaarten kunnen winnen voor de première van de Netflix-serie op 16 december. Grote kans dat de serie dus vanaf 17 december is te zien op Netflix, maar niets is zeker.

The Witcher
The Witcher
The Witcher
The Witcher
The Witcher
The Witcher
The Witcher
The Witcher

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

game of thrones kleurenpallet. games maar heel kort gedaan (controls waren niet mijn ding) maar ben wel benieuwd naar de serie.

0
test

@HunterSeeker ik vond in het begon de controls ook niet prettig. maar The Witcher 3 is wel echt de moeite waard om er even aan te wennen.

0
test

@Aerofox81 Amen, ik ben denk wel 4 keer opnieuw begonnen voordat ik er echt in kwam, maar toen dat eenmaal lukte; doorgespeeld tot het eind incl. alle DLC.

0
test

@HunterSeeker Games of Thrones kleurenpalet? je bent wel heel kortzichtig dan.. Alsof de donkere sfeer gezet was door GoT, think again...

0

Aanbevolen voor jou