Nieuwe Battlefield verschijnt rond de feestdagen van 2021

Nieuwe Battlefield verschijnt rond de feestdagen van 2021

Een nieuwe Battlefield-game moet rond de feestdagen volgend jaar verkrijgbaar zijn.

Dat heeft Electronic Arts laten weten in een gesprek met investeerders. Normaliter komt om het jaar een nieuwe Battlefield-game uit. Het meest recente deel, Battlefield 5, verscheen echter al in 2018. Volgens CEO Andrew Wilson krijgen de ontwikkelaars bij Dice een jaar extra de tijd om het spel gereed te maken voor de volgende generatie consoles.

Details over de nieuwe Battlefield zijn er nog niet, behalve dat het spel zich "op een schaal die nooit eerder is vertoond" afspeelt. Ook zou de game intern al getest worden en veel positieve reacties opleveren. In de lente van 2021 moeten er meer details over het spel volgen.

EA wil in het fiscale jaar 2021 acht verschillende games uitgeven. Ook een nieuwe Need for Speed moet volgend jaar lanceren. Het is niet bekend of beide spellen alleen naar pc en next-gen consoles komen, of ook nog op PlayStation 4 en Xbox One verschijnen.

Battlefield 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik ben benieuwd de vorige paar delen vond ik niet zo geweldig eerlijk gezegt. Hoop dat ze terug gaan naar bad company ofzo dat waren toffe delen toen die tijd

0
test

Heb zelf altijd een Objective mode van Wolfenstein: Enemy Territory willen hebben in een battlefield. Battlefield zou perfect zijn daarvoor. Heb sinds BF4 geen Battlefield game aangeraakt dus geen idee of ze er ooit zoiets in hebben gestopt maar man man wat was Enemy Territory een vreselijk goede game en nog gratis ook!

0

Aanbevolen voor jou