'Nieuwe Battlefield speelt zich af in Tweede Wereldoorlog' | Gamer.nl

'Nieuwe Battlefield speelt zich af in Tweede Wereldoorlog' | Gamer.nl

Net als zijn voorganger Battlefield 1, zal het vervolg op de Battlefield-serie zich afspelen in een van de grote wereldoorlogen. Nadat Battlefield 1 zich afspeelde in de Eerste Wereldoorlog zal de volgende Battlefield-game terugkeren naar de Tweede Wereldoorlog.

Volgens bronnen binnen GamesBeat wordt de volgende Battlefield-game Battlefield V en gaat het terugkeren naar de Tweede Wereldoorlog, waar de in 2009 uitgebrachte Battlefield 1943-game zich ook al afspeelde. Hierbij hadden spelers de keuze om te kiezen tu en het United States Marine Corps en het Japanse Keizerlijke-leger. GamesBeat liet ook al het beginscherm van de nieuwe Battlefield zien.

Media has no description

EA maakte eerder dit jaar al bekend dat er in 2018 nog een nieuwe Battlefield-game gaat komen en dat er al een in de maak is. Afgelopen zaterdag bracht de senior video en media director van EA, Randy Evans, het nieuws naar buiten dat er een Battlefield-onthullingstrailer onderweg is. Verder liet EA vorige week al weten dat er een nieuwe Battlefield-game speelbaar zou zijn op het EA Play 2018-evenement in Los Angeles dat drie dagen voor E3 van start gaat.

Afgelopen maand kwam er nog een nieuwe uitbreiding uit voor Battlefield 1. Het was de laatste dlc van de Premium Pa in Battlefield 1. De Apocalypse-uitbreiding bracht onder meer vijf nieuwe maps toe aan de shooter, Pa chendeale, Caporetto, River Somme, Razor’s Edge en London Calling, drie nieuwe wapens, Meat Cleaver, RSC SMG AA Rocket Gun en de Revolver MK VI, en een nieuw vliegtuig toe, de Hansa Brandenburg GI.

EA heeft nog geen officiële reactie gegeven over het gerucht dat de nieuwe Battlefield-game zich af gaat spelen in de Tweede Wereldoorlog.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou