Nieuwe Battlefield-game bevestigd voor release in 2021

Nieuwe Battlefield-game bevestigd voor release in 2021

De nieuwe Battlefield-game moet ergens volgend jaar gaan uitkomen. Dat bevestigd ontwikkelaar Dice in een verklaring naar IGN.

De game werd vorig jaar in oktober aangekondigd, waar uitgever EA het fiscale jaar van 2022 als release window opgaf. Deze periode loopt van april 2021 tot maart 2022. Nu heeft ontwikkelaar Dice in een verklaring tegenover platform IGNgemeld dat de game ergens in 2021 moet uitkomen.

Dice zegt dat nu de laatste grote updates voor Battlefield 5 en Star Wars: Battlefront 2 bijna uitkomen de Zweedse ontwikkelaar zich nu kan richten op een nieuwe game voor 2021. Dice wil nog weinig over de nieuwe Battlefield-game zeggen behalve dat het ‘zich focust op de toekomst van de franchise’.

Een exacte releasedatum voor de game is nog niet aangekondigd. De game komt hoogstwaarschijnlijk uit op de PlayStation 5, Xbox Series X en pc.

Battlefield 5
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

lol "zich focust op de toekomst van de franchise" waar heb ik dit meer gehoord...oh jaaaa....Battlefield V Loze beloftes

0
test

@wolfmannetje Dat lijkt me van toepassing voor elk nieuw deel van de franchise. BF moet zich nu echt gaan revancheren en de sterke punten van de serie als uitgangspunt nemen. Massive all-out war met voertuigen en squad teamplay op maps die groot, divers en ruimte overlaten voor een eigen aanpak en strategie. That's it. Samen met een focus op een paar verschillende modi. Het is nu een mishmash met veel teveel onsamenhangende 'jack of all trades, master of none' elementen. Back to the roots en focus op de sterke elementen, niet elk type gamer willen bedienen. Conquest for life.

0
test

BF moet weer terug naar tijd van nu ww1 was leuk voor een keer maar 2 x achter elkaar oude oorlog vond ik niks.

0

@hulstpower Ja en nee.... Er zijn meer modern shooters dan ww shooters.

0
test

@wolfmannetje vond bf 4 nog steeds de beste persoonlijk. De bf1 wel gespeeld maar niet zo lang als 4 en v heb ik paar keer maar gedaan. Wst wel zou kunnen is vietnam toxh nog beetje wapens van nu of irak oorlog uit jaren 90 of zo.

0
test

@hulstpower Mee eens, of evt Vietnam, heb de laatste battlefields ook steeds minder gespeeld maar speel BF4 nog steeds

0

Aanbevolen voor jou