Nieuwe Apex Legends-hero Fuse onthuld

Nieuwe Apex Legends-hero Fuse onthuld

Respawn Entertainment heeft de nieuwe Apex Legends-hero Fuse onthuld.

Het personage zou volgens de ontwikkelaar een "eerst schieten, dan pas vragen stellen-karakter" hebben. De hero moet op 2 februari uitkomen in de game.

De komende weken onthult Respawn meer informatie over het personage, maar voor nu is er al Stories from the Outland-video beschikbaar. Hierin is het turbulente leven van Fuse te zien, waaronder het verliezen van zijn arm.

Hoewel er nog nauwelijks info over Fuse is, hebben dataminers eerder al mogelijke info over het personage gevonden. Zo zou hij een ultimate genaamd 'The Motherlode' hebben waarvoor hij een groot kanon op zijn rug gebruikt, en zou hij zijn mechanische arm gebruiken om granaten te gooien.

Op 2 februari komt niet alleen Fuse naar Apex Legends, maar begint ook het achtste seizoen. Dit seizoen heet Mayhem en bevat onder andere een remake van de eerste Apex Legends-map, genaamd Obliterated Kings Canyon.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Speelt iemand deze game nog dagelijks? Toen de game uitkwam was ik 2 weken thuis (ziek) en heb deze toen veel gespeeld.. Maar er kwam geen nieuwe content dus werd het saai en zijn wij er mee gestopt en nooit meer mee verder gaan. Zonde, want was een leuke game

0
test

@Markus88 🙋‍♂️

0
test

Jazekers dagelijk! Samen met Warzone uiteraard :D

0
test

@JointCh1L is het 't waard om terug te komen? Veel content toegevoegd?

0

Aanbevolen voor jou