Nieuw seizoen Sam & Max gaat 15 april van start | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het seizoen bestaat uit een vijftal episodes die stipt om de maand zullen verschijnen. In tegenstelling tot eerste Sam & Max-seizoenen beleeft het politieduo in The Devil's Playhouse één lang, doorlopend avontuur vol plotwendingen en cliffhangers. "Denk aan Lost, maar dan zonder zes jaar aan gecompliceerd achtergrondverhaal en ijsberen", aldus Telltale Games op de officiële website van het spel.

Sam & Max: The Devil's Playhouse wordt uitgebracht voor PC, Mac en PlayStation 3. Het is voor het eerst dat Sam & Max dit laatste platform aandoen. De eerste twee seizoenen van Sam & Max verschenen nog als één volledige game voor Xbox Live Arcade. In de PlayStation Store zal het spel tegelijk met de PC-versie verschijnen. Aanvankelijk is alleen het hele seizoen te bestellen, voor $34,95, later zullen de episodes ook los te koop zijn en gebundeld op DVD verschijnen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou