Codemasters heeft weer een nieuw screenshot van de MMORPG Dragon Empires op het net gezet. Op het screenshot is een prachtige winterochtend te zien aan de rand van een groot meer. Het detail op het screenshot is echt onvoorstelbaar mooi en de scène lijkt net uit 3DMark2003 te zijn gelopen.

Naast het vakantieplaatje is ook de doos waarin het spel in de winkels komt te liggen bekend. Eerder organiseerde Codemasters een wedstrijd waarbij de fans hun favoriete voorkant konden kiezen. Met overweldigende meerderheid is er een witte doos gekozen waarop een dorpje te zien is. Toch leuk om te zien dat je als Gamer ook wat inbreng hebt bij een game.

The results of the box art survey we conducted in January are in and box number three was unanimously the favourite. This box concept is currently being worked on more by our marketing team (town is to be redone, as is the lettering, faces and other bits and pieces) so as to be ready for production. When we have a final box we will make sure to show it to you all. In case you forgot what box three looked liked, here it is: