De voormalige design director van Epic Games werd gevraagd wie zijn favoriete Transformer was. "Mijn eerste Transformer was Bluestreak - die later veranderd werd in Silverstreak - en dat is de codenaam van het nieuwe IP waar ik op aan het broeden ben." Bleszinski gaf verder geen details over de game. Het is dus ook niet bekend voor welke uitgever of met welke studio de ontwikkelaar werkt.

Wel liet Cliff weten dat hij nog altijd de drang heeft om aan zijn imago binnen de game-industrie te werken: "Ik wil niet dat de chainsaw gun (uit Gears of War) mijn nalatenschap is. Elke keer wanneer wanneer er een top 50 van beste wapens in videogames is, wordt deze net als het Halo-zwaard genoemd."

"Het is heel vleiend, maar veel van de kinderen die nog maar een paar jaar games spelen, denken dat ik niets anders heb gedaan. Ze vergeten Jazz Jackrabbit, Unreal Tournament, games als Bulletstorm, een beetje Shadow Complex, zulke dingen. Ik wil nu aan iets nieuws werken en mijn nalatenschap opnieuw definiëren."