Nieuw bewijs voor trilfunctie in Nintendo 3DS | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Japanse nieuw ite Nikkei berichtte vorige maand ook al dat Nintendo’s aankomende draagbare spelcomputer een zogenaamde force feedback-functie zou hebben. Volgens het nieuwe patent zou dit werken met een “muntvormige vibrerende motor”. Nintendo heeft niet gereageerd op de geruchten.

Nintendo 3DS

Vorige maand baarde Nintendo opzien met de plotselinge aankondiging van de Nintendo 3DS, een nieuwe versie van de Nintendo DS, die 3D-beelden kan weergeven zonder dat de gebruiker een speciale bril hoeft op te zetten. Verder zou het apparaat naast een trilfunctie ook een analoge stick hebben en een accelerometer waarmee geregistreerd kan worden onder welke hoek het apparaat wordt gekanteld. Geen van de geruchten is door Nintendo bevestigd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou