Nieuw betaalsysteem Fortnite Mobile omzeilt App Store en Google Play Store

Nieuw betaalsysteem Fortnite Mobile omzeilt App Store en Google Play Store

Epic Games introduceert een nieuw betaal systeem in de mobiele versie van Fortnite. Daarmee betalen spelers direct aan Epic, in plaats van via de App Store of Google Play Store.

Op de website laat het bedrijf weten dat de in-game valuta V-Bucks die worden aangeschaft via Epic Direct Payment 20 procent goedkoper zijn dan in de winkels van Google en Apple.Gebruikers krijgen bij het betalen de keuze tussen de twee opties.

"Momenteel, wanneer je gebruikmaakt van Apple- en Google-betaalopties, ontvangen Apple en Google een vergoeding van 30 procent, en is de prijsdaling van 20 procent niet van toepassing. Als Apple en Google hun prijzen in de toekomst verlagen, deelt Epic deze korting met jullie", zegt het bedrijf op de website.

Epic laat ook weten dat de prijzen voor V-Bucks op consoles en pc permanent dalen met 20 procent.

Epic

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

haha, ben benieuwd hoe Apple hier op gaat reageren en hoe lang het dus zal duren voordat Fortnite uit de appstore is. Is ook gewoon te gek voor woorden dat Apple hier zoveel extra voor pakt (ipv alleen de standaard transactiekosten van applepay).

0
test

@SuperDre Ja als zowel Apple als Google het uit de store halen wens ik ze veel succes met het aanbieden op de mobiele markt. Dan zullen ze waarschijnlijk toch een eigen platform moeten gaan maken, met eigen store en dus eigen telefoons?

0
test

@niqomipa Hun eigen betaal systeem zal ook wel iets kosten of niet? ;)

0

Aanbevolen voor jou