Niet alle omgevingen in Persona 5 zijn willekeurig gegenereerd | Gamer.nl

Niet alle omgevingen in Persona 5 zijn willekeurig gegenereerd | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

Zo zegt Hashino dat de drie hoofdpersonages allemaal hun eigen problemen hebben, hoewel het niet bekend is wat deze precies inhouden. Wel hint Famitsu dat de hoofdpersonages hun thuis verloren zijn. De drie personages ontmoeten elkaar aan het begin van de game.

Ook ontmoeten spelers het kattenpersonage Morgana vroeg in het spel, zij kan in een kat veranderen. Hashino laat weten dat zij een belangrijke rol in het verhaal speelt. Daarnaast vertelt Hashino dat de Persona van de hoofdpersoon, Arsene, een dief-achtig uiterlijk heeft. Een aantal levels speelt in op dit dief-thema, aldus Hashino.

Net als in eerdere Persona-games bevat Persona 5 ook turn based gevechten, hoewel er enkele vernieuwingen zijn. Zo dragen personages een vuurwapen bij zich. Hoewel het volgens Hashino geen echte vuurwapens zijn, worden ze wel gebruikt in gevechten.

Persona 5 komt dit jaar uit op PlayStation 3 en PlayStation 4, een exacte releasedatum is nog niet bekend.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou