Niet alle nummers GH:World Tour over te zetten naar deel 5 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In augustus kondigde Activision aan dat consumenten nummers uit oudere Guitar Hero-delen over kunnen zetten naar het nieuwste deel uit de serie, Guitar Hero 5. Volgens Activision's online klantenservice zijn licentieproblemen deoorzaak van het feit dat niet alle nummers van vorige Guitar Hero-gamesin het vijfde deel gebruikt kunnen worden.Online aangekochte nummers kunnen zonder problemen naar de nieuwste Guitar Hero worden overgezet, maar van de 86 nummers die op het World Tour-schijfje staan zijn er 35 over te zetten. In de herfst van 2009 kunnen ook 21 van de 48 nummers uit Guitar Hero: Greates Hits worden gekopieerd naar Guitar Hero 5. Volgens Activision zal deze optie er mi chien ook nog komen voor andere Guitar Hero-games.

Betalen

Om de nummers van Guitar Hero: World Tour aan het spel toe te voegen moet een bedrag betaald worden van 280 Microsoft punten (omgerekend ongeveer 3,30 euro) om de licentie te vernieuwen.

Op de PlayStation 3 kost deze service 3,50 dollar, omgerekend tien dollarcent per nummer. Een prijs in euro's ontbreekt vooralsnog.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou