Nier: Automata komt naar Xbox Game Pass

Nier: Automata komt naar Xbox Game Pass

De actie-rpg Nier: Automata is vanaf aanstaande donderdag op Xbox Game Pass verkrijgbaar.

Dat heeft Square Enix aangekondigd. De game is ontwikkeld in samenwerking met PlatinumGames, de ontwikkelaar van spellen als Bayonetta, The Wonderful 101 en Astral Chain. Het gaat om de Gods Edition van Nier: Automata. Hierin zitten een aantal nieuwe subquests en kledingstukken. Het gaat vooralsnog alleen om de Xbox One-versie van Game Pass.

Gisteren kondigde Square Enix een heruitgave van het eerste deel in de franchise, Nier Replicant, aan. Daarnaast wordt er een mobiele game ontwikkeld genaamd Nier Reincarnation. Nier: Replicant verschijnt voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Square Enix belooft verschillende nieuwe 'elementen' toe te voegen aan de heruitgave en meldt dat de gehele game voorzien wordt van ingesproken stemmen, in tegenstelling tot het origineel.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Hoppa! Ik was nog van plan deze ooit te gaan spelen, maar was hem helemaal vergeten. Nu wordt ie in mijn schoot geworpen

0
test

@fonsrutte nice, maak je borst maar nat!

0

Staat al een tijdje op de wishlist en wilde deze nog kopen dat deze in de sale was. Uiteindelijk niet aan toegekomen toen.

0

Aanbevolen voor jou