Ni No Kuni: Wrath of the White Witch krijgt DLC | Gamer.nl

Ni No Kuni: Wrath of the White Witch krijgt DLC | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Nadat spelers de game van ontwikkelaar Level-5 en Studio Ghibli hebben uitgespeeld, kunnen ze op zoek gaan naar een nieuw monster in de uitbreiding The Red Hot Diva. Deze mi ie brengt hoofdpersoon Oliver naar Decarock Mountain waar hij het monster Magmaski moet temmen.

Ook brengt Level-5 de mi ie The Strongest Weapon naar de game. In deze downloadbare opdracht moet de speler op zoek naar een specifiek voorwerp voor de twee elfen Niko en Pucci, die een wapenwinkel hebben geopend. Daarnaast krijgt de game ook downloadbare voorwerpen.

Het is niet bekend of de downloadbare content geld gaat kosten en of de DLC ook naar de Europese versie komt. De PlayStation 3-game wordt volgend jaar in het Westen verwacht.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou