NHL 21 verschijnt maand later dan gebruikelijk

NHL 21 verschijnt maand later dan gebruikelijk

Ijshockeygame NHL 21 verschijnt in oktober, een maand later dan gebruikelijk. Dat laat Electronic Arts onder andere weten in een href="https://www.ea.com/games/nhl/nhl-20/news/nhl21-update?isLocalized=true" rel="noopener noreferrer" target="_blank">ontwikkelupdate</a>.

"Om de meestgestelde vraag meteen te beantwoorden, NHL 21 lanceert dit jaar iets later: in oktober in plaats van de gebruikelijke maand september", zegt de ontwikkelaar. "Dit jaar zat vol met uitzonderlijke omstandigheden en we moesten grote aanpassingen maken om de game thuis te ontwikkelen. Deze transitie was erg succesvol en we zijn blij om te melden dat de game op schema ligt voor onze originele visie."

EA meldt dat NHL 21 in augustus voor het eerst wordt getoond. Vermoedelijk is dat tijdens de digitale versie van Gamescom, dat van 27 tot 30 augustus plaatsvindt. Ook vertelt de ontwikkelaar dat NHL 21 niet gemaakt is met de next-gen consoles in het achterhoofd en dus geen update of next-gen-versie krijgt. De game is wel speelbaar dankzij backwards compatibility.

Ook Fifa 21 verschijnt dit jaar een maand later, namelijk op 9 oktober in plaats van september. Een precieze releasedatum voor NHL 21 is nog niet bekend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Kijk er wel naar uit, is alweer 2 jaartjes geleden voor mij. Want ieder jaar fifia is ook niks, mooie afwisseling.

0

Aanbevolen voor jou