Next Level Racing toont per ongeluk logo van Gran Turismo 7

Next Level Racing toont per ongeluk logo van Gran Turismo 7

Het bedrijf Next Level Racing heeft per ongeluk een logo van Gran Turismo 7 getoond in promotiemateriaal.

Dit is opvallend, omdat een zevende deel in de populaire PlayStation-raceserie nog helemaal niet is aangekondigd. Next Level Racing heeft een officiële PlayStation-licentie waarmee het diverse cockpits en stands maakt voor racegames.

Het gaat om artwork dat op de social media-kanalen van het bedrijf werd geplaatst. Hierop zijn diverse logo's van aankomende racegames te zien, met de vraag naar welke racegame die dit jaar uitkomt mensen het meest naar uitkijken. De logo's van aangekondigde titels F1 2020, Dirt 5 en Automobilista 2 worden getoond, alsmede een logo van Gran Turismo 7.

Kort na plaatsing verwijderde Next Level Racing de artwork weer en claimde men dat ze geen informatie hebben over een eventuele release van Gran Turismo 7. Daarbij zou men een nep logo dat op het internet circuleert hebben gebruikt. Diverse fans op fora hebben het betreffende logo echter nergens anders kunnen vinden. Daardoor wordt er nu - ondanks het statement van Next Level - gespeculeerd dat Sony binnenkort Gran Turismo 7 onthult, mogelijk voor de lancering van de PlayStation 5 later dit jaar.

Gran Turismo 7
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ach ja, Gran Turismo 7, als ze m nu aankondigen dan kunnen we m over een jaar of 10 spelen.

0
test

@darkmanwls gt sport komt uit voor ps5 als launch titel in 4k 120 fps let maar op en noemen ze gt7.

0
test

@hulstpower Net zoals dat er ook een Gran turismo als launch titel op de ps4 moest uitkomen? Die gast die dat maakt (kan even niet op zn naam komen) staat erom bekend enorm uitstellend te zijn. Het boeit mij sowieso niet ik was na deel 3 wel klaar met de serie. Heb 4 wel gekocht, maar toen ik er aan begon en WEER die licenses moest gaan halen had ik zoiets van "ik heb hier gewoon helemaal geen zin in" en heb ik m dezelfde dag nog terug gebracht naar de winkel en geruild tegen een andere game.

0
test

Hun ontkenning lijkt inderdaad op bullshit, ze zeggen dus hem gewoon van het internet geplukt te hebben maar zelfs al voordat ze met deze uitspraak kwamen konden mensen hem niet vinden. Als het een nep logo is is het ook een verrot goede, je zou natuurlijk denken dat je zo'n logo heel makkelijk kan faken maar je moet gewoon op de pixel nakijken hoe de 7 gepositioneerd staat en of de lijnen op precies dezelfde hoogte staan als die van het GT logo zelf, en dat staan ze.

0

Aanbevolen voor jou