Next-gen Xbox-console heet Xbox Series X; Senua's Saga getoond

Next-gen Xbox-console heet Xbox Series X; Senua's Saga getoond

Tijdens The Game Awards toonde Microsoft zijn nieuwe console genaamd Xbox Series X. Ook werd een nieuwe game voor de console getoond.

De console stond voorheen bekend als Project Scarlett. Phil Spencer van Xbox was op het podium aanwezig om te vertellen dat de console rond de feestdagen van 2020 uitkomt.

Daarna werd ook een nieuwe game voor de console getoond, genaamd Senua's Saga: Hellblade 2. De beelden zijn volledig met Series X-hardware geproduceerd. Het spel is net als het origineel ontwikkeld door Ninja Theory - inmiddels onderdeel van Microsoft.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Op het einde maakt het natuurlijk geen reet uit, maar de naam en het ontwerp zijn allebei echt extreem kut. De naam is gewoon de Xbox versie van de Wii U naam. En het ontwerp, tja, het is een rechthoekige toren, niet meer en niet minder. Het lijkt tenminste een vrij kleine console te zijn.

0
test

@poklaan Ik vind het ontwerp verrassend mooi! Past goed bij m'n home cinema set-up :)

0
test

@MichelMusters Nu je het zegt dit ding zal ook wel goed bij mijn soundbar passen😂. Het is wel even anders dan de vorige xbox consoles, maar ik vind dit design wel goed bij deze tijd passen.

0
test

@poklaan klein? Als ik naar de controler kijk vergleken de console is hij vrij hoog, maar dat licht misschien wel aan mij

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@denver og playstation vind ik nog de mooiste. Dit is gewoon een pc.

0
test

@rreloaderr Je weet alleen nog niet hoe de PS5 er uit gaat zien. En Sony heeft toch tot nu toe wel 1 van de lelijkste consoles uitgebracht ooit, namelijk de PS3 superslim, dat was echt een gedrocht met zn handmatige toploader, terwijl juist de Phat 1 van de mooiste consoles tot nu toe is. vind de PS4 ook niet echt denderen. Zelf wil ik het liefst gewoon een zo'n klein mogelijk (mat) zwart doosje hebben, waar net dan nog een bluray in kan..

0

@denver Ja de naam vind ik ook een beetje generiek en ik denk ook verwarrend

0
test

@denver Nou ben ik als literaire barbaar toch benieuwd naar wat voor verwijzing dat zou zijn. Het enige gebruik van 'Eclipse' als onderdeel van een reeks, waar ik van weet, is Twilight. Maar dan zou het niet kloppen, want Eclipse is het derde deel in die reeks.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou