Next-gen versie Control verschijnt in februari

Next-gen versie Control verschijnt in februari

De next-gen versie van Control komt op 2 februari digitaal uit op PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Precies een maand later verschijnt het spel ook fysiek voor PlayStation 5 en Xbox Series X. Via Twitter toonde Remedy nieuwe features die naar de next-gen versie komen. Zo kunnen spelers kiezen tussen een performance modus (60 frames per seconde) en een graphics modus (30 fps maar met ray-tracing). In onderstaande video zijn beide modi op een PlayStation 5 te zien.

De next-gen versie van Control wordt omsingeld door controverse. Mensen die de game op de vorige generatie consoles hebben gekocht, moeten de next-gen versie opnieuw aanschaffen. Alleen wanneer met de onlangs uitgekomen Ultimate Edition heeft gekocht, kan men in februari een update voor de next-gen versie downloaden. Dit probleem werd uitvergroot toen enkele eigenaren van de normale versie van Control per ongeluk de Ultimate Edition ontvingen, wat kort daarna weer werd teruggedraaid.

Het is natuurlijk wel mogelijk om de reguliere versie van Control op PS5 en Xbox Series-consoles te spelen via backward compatibility. Men ontvangt dan echter niet de next-gen verbeteringen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Erg jammer dat je er extra voor moet betalen.

0
test

Schandalig, en dit voor een feature die gewoon al in de oorspronkelijke pc versie gebakken zat. De volle mep vragen voor een 'feature'... Managers zijn echt verblind door de groene biljetten.

0

Aanbevolen voor jou