Next-gen update Cyberpunk 2077 komt in de tweede helft van dit jaar uit

Next-gen update Cyberpunk 2077 komt in de tweede helft van dit jaar uit

De next-gen update voor Cyberpunk 2077 komt ergens in de tweede helft van dit jaar uit, zo heeft CD Projekt Red laten weten.

De ontwikkelaar gaf via zijn website en onderstaande video een update over waar het mee bezig is. Hoewel er nog niet veel informatie over de next-gen update is, moet het spel daardoor beter draaien op PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Zoals eerder gemeld is de next-gen update gratis voor iedereen met een PS4- of Xbox One-versie van de game.

Cyberpunk 2077 kwam eind vorig jaar uit en werd geplaagd door bugs. Het is dan ook de bedoeling dat de studio deze bugs eerst wegwerkt. Binnen nu en tien dagen komt er een patch uit waarmee al een aantal problemen worden opgelost. De weken erna moeten er nog meer patches volgen.

CD Projekt geeft aan nog altijd gratis dlc voor de game in de planning te hebben. Deze gratis dlc zou eerst begin 2021 uitkomen, maar het bedrijf richt zich nu eerst op patches. Daarna volgt de dlc.

Tot slot meldt CD Project Red dat de patches worden ontwikkeld zonder dat werknemers verplicht moeten overwerken. Het vermijden van de zogenaamde 'crunch' wordt een belangrijk speerpunt voor de studio.

Watch on YouTube
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gratis DLC... Ik vermoed dat dit gewoon weggelaten content is die ze niet op tijd konden afmaken. Ben blij dat ik niet met de hype ben meegegaan en wacht gewoon tot het spel wel normaal speelbaar is met de next gen update

0
test

@Ryme nee dlc zou later komen en gratis zijn dit was al heel lang bekend voor de release. Dat de next gen update zolang duurt snap ik alleen niet.

0

@hulstpower Dat het al heel lang bekend was, betekent niet dat Ryme ongelijk heeft!

0
test

@hulstpower Zo 'heel' lang bekend vind ik het niet en dit was nog een maand voor de datum van de eerste uitstel. Oorspronkelijk zou het spel in april uitkomen en werd toen uitgesteld naar september. Augustus was het pas bekend dat het gratis DLC zou krijgen. https://gamer.nl/artikelen/nieuws/cyberpunk-2077-krijgt-gratis-downloadbare-content/

0

Geen sterk excuus, misschien ligt t ook aan zijn manier van praten maar komt voor mij niet gemeend over. Bovendien is t grootste gedeelte gewoon bullshit, zeggen dat je oprecht dacht dat de lastgen versies goed zouden draaien terwijl je naar 15fps aan t kijken bent. En de next gen versie pas 2e helft van dit jaar? Komt dan allemaal wel erg laat, denk niet dat Cyberpunk dan nog enigszins van belang is tegen die tijd.

0

Aanbevolen voor jou