Next Car Game heet nu Wreckfest | Gamer.nl

Next Car Game heet nu Wreckfest | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De onthulling komt tegelijk met de release van build 6 van de game, die nog in ontwikkeling is via Steam Early Acce . In de nieuwe build zit een multiplayermodus voor 18 spelers, Ook voegt de ontwikkelaar een nieuwe racebaan en een nieuwe auto toe. Los daarvan kunnen spelers hun field of view aanpa en.

Wreckfest is een autorodeospel waarin het doel is om de auto's van de tegenstanders kapot te rammen en ondertu en zelf zo min mogelijk schade op te lopen. Een releasedatum voor de uiteindelijke versie van de game is nog niet bekend. Het spel is sinds januari dit jaar voor 23,99 euro beschikbaar op Steam Early Acce .


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou