Update: New Game Plus-modus toegevoegd aan The Witcher 3 | Gamer.nl

Update: New Game Plus-modus toegevoegd aan The Witcher 3 | Gamer.nl

De New Game Plus-modus is vanaf vandaag beschikbaar voor The Witcher 3: Wild Hunt. Dit maakte CD Projekt bekend.

De gratis downloadable content laat spelers die de fantasie-rpg hebben uitgespeeld de game opnieuw, op een hogere moeilijkheidsgraad, spelen. Wapens, bepantsering, vaardigheden, recepten, alchemy items, crafting components en geld worden uit de vorige speelse ie meegenomen. Eten, drinken, boeken, brieven, monster trofeeën, quest items en Gwent-kaarten moeten opnieuw verkregen worden in New Game Plus.

Vijanden zijn sterker en spelers kunnen de Death March achievement/trophy vrijspelen na het voltooien van de modus. Ook het behaalde level, mits hoger dan level 30, wordt meegenomen. Spelers die nog geen level 30 behaald hebben beginnen op dit level aan New Game Plus. Aan het begin van de modus krijgen spelers ook één Clearing Potion, waarmee gekozen vaardigheden opnieuw verdeeld kunnen worden.

De nieuwe modus is gratis te downloaden voor de Xbox One en pc. PlayStation 4-gebruikers kunnen later vandaag aan de slag met de downloadable content. The Witcher 3: Wild Hunt krijgt ook nog twee betaalde uitbreidingen, Hearts of Stone en Blood and Wine. Die verschijnen respectievelijk in oktober en in de eerste helft van 2016.

Update: PlayStation 4-bezitters kunnen sinds vanochtend ook aan de slag met de gratis downloadable content. New Game Plus is te vinden in de PlayStation Store.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou