Netflix werkt mogelijk aan serie gebaseerd op The Elder Scrolls

Netflix werkt mogelijk aan serie gebaseerd op The Elder Scrolls

Netflix werkt mogelijk aan een televisieserie gebaseerd op de The Elder Scrolls-franchise.

Het gerucht komt van Daniel Richtman, een insider op het gebied van films en series, die volgens Gamerant dit op zijn Patreon-pagina claimt. Zijn beschrijving is alleen zichtbaar voor mensen die er voor betalen.

Volgens Richtman wil Netflix er voor zorgen dat de The Elder Scrolls-serie net zo'n grote hit wordt als de serie gebaseerd op de The Witcher-boeken, die ook inspiratie haalden uit de gelijknamige games van CD Projekt Red. Daarbij zou het een prioriteit zijn voor het bedrijf om zo trouw mogelijk te blijven aan het Tamriel dat spelers kennen uit de spellen.

Netflix of The Elder Scrolls-ontwikkelaar Bethesda hebben nog niets bevestigd, dus vooralsnog gaat het om een gerucht. Naast dat The Elder Scrolls Online nog altijd populair is, wordt er tevens aan The Elder Scrolls 6 gewerkt. Microsoft en Zenimax, het moederbedrijf van Bethesda, zijn sinds medio vorig jaar in onderhandeling. Microsoft is van plan om Zenimax over te nemen.

The Elder Scrolls Online

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hopelijk meer dan 6 a 10 afleveringen. Zit je net lekker in de serie op Netflix is het alweer klaar. Zat met me zoontje nieuwe transformers serie te kijken in nog geen ochtend klaar al

0

@hulstpower had ik met altered carbon. Ik vond het een gave cyberpunk style serie en na twee seizoenen kwam er al een einde. :(

0
test

@Ayho komt er geen seizoen 3 meer dan van altered carbon dan? Moet seizoen 2 nog afkijken.

0
test

zou grappig zijn als de hoofdrolspeler ook telkens aan het springen is om zn agility te lvlen :P

0
test

@HunterSeeker en tijdens een gevecht 8 kazen naar binnen werkt om te healen.

0

Aanbevolen voor jou