Netflix vindt mogelijk hoofdrolspeler The Witcher: Blood Origin

Netflix vindt mogelijk hoofdrolspeler The Witcher: Blood Origin

Jodie Turner-Smith speelt het hoofdpersonage Éile in de Netflix-serie The Witcher: Blood Origin. Dat meldt href="https://deadline.com/2021/01/the-witcher-blood-origin-jodie-turner-smith-cast-eile-netflix-witcher-prequel-series-1234679499/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Deadline</a>.

"Turner-Smith zal Éile spelen, een elitestrijder die is gezegend met de stem van een godin en haar clan en positie als bewaker van de koningin verlaat om een nomadische muzikant te worden", luidt de beschrijving van de rol. "Een grote afrekening dwingt haar om het zwaard weer op te pakken in een missie voor wraak."

Eerder werd bekend dat Blood Origin zich ruim 1200 jaar voor de avonturen van Geralt of Rivia in de boeken en games afspeelt. Het verhaal zou draaien om de eerste Witcher en The Conjunction of Spheres, het samenvoegen van de wereld van de mensen, elfen en dwergen.

Jodie Turner-Smith is vooral bekend van Queen & Slim op Amazon Prime en de aankomende film Without Remorse. 

Een releasedatum voor The Witcher: Blood Origin is niet bekend. Ook werkt netflix aan de geanimeerde film The Witcher Nightmare of the Wolf en het tweede seizoen van de hoofdserie.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou