'Netflix maakt derde seizoen The Witcher, overweegt meer spin-offs'

'Netflix maakt derde seizoen The Witcher, overweegt meer spin-offs'

The Witcher op Netflix krijgt mogelijk een derde seizoen en meer spin-off-series. Dat meldt Redanian Intelligence.

De website merkte onder andere op dat het hoofd van de serie, Lauren S. Hissrich, is opgedoken in de Writers Guild of America-database onder 'seizoen 3'. De database staat erom bekend vaker nieuwe seizoenen en titels van series te lekken, zoals de naam van de aankomende Borat-film op Amazon Prime.

Ook meldt ingewijde Daniel Ritchman, die de aankomende spin-offserie The Witcher: Blood Origin voorspelde, dat Netflix meer The Witcher-series overweegt. Eén daarvan zou een serie zijn die zich richt op de tovenaars en tovenaressen uit het universum.

The Witcher seizoen 2 is recent begonnen met filmen en verschijnt vermoedelijk volgend jaar op Netflix. Ook is The Witcher: Blood Origin in de maak, een live-actionserie van zes afleveringen die draait om de eerste witcher.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

dat zouden ze best wel eens mooi in elkaar kunnen weven. stel je volgt The witcher, maar dan meer op de focus van Geralt. Ziet wat hij meemaakt vanuit zijn perspectief. Dan kruisen de wegen met spinoff series in een bepaalde aflevering(en) en gaat het verhaal van The Witcher weer verder. Vervolgens heb je dan de spinoffs die hetzelfde doen, volgt hun verhaal door wat zij meemaken, en kruisen dan ook de wegen met The Witcher of andere spinoff serie, maar dan uit de ogen van de serie die je volgde. Zou kan je heel veel verhaal kwijt en boosten ze elkaars waarde om te volgen.

0
test

De werelden en lore zijn breed genoeg. Er is zat potentie uit te halen, net zoals ze dat met bijv Star Wars deden met de extended universe voor de overname van Disney. Als jij een grote wereld opzet met diepgaande lore, zijn de potenties in principe eindeloos. Het enige wat er dan nog toe doet, is of ze er goed mee om gaan ja of nee.

0

Aanbevolen voor jou