Netflix cast zeven nieuwe rollen voor The Witcher seizoen 2

Netflix cast zeven nieuwe rollen voor The Witcher seizoen 2

Netflix heeft zeven acteurs toegevoegd aan de cast van The Witcher voor seizoen 2. Dat laat href="https://www.hollywoodreporter.com/live-feed/netflixs-the-witcher-casts-7-more-actors-for-key-roles-in-season-2-exclusive?utm_source=twitter&utm_medium=social" rel="noopener noreferrer" target="_blank">The Hollywood Reporter</a> weten.

Een deel van de personages komt ook aan bod in de videogamereeks. Zo speelt Graham McTavish (The Hobbit) de meesterspion Dijkstra en wordt tovenares Philippa Eilhart vertolkt door Cassie Claire (Brave new World). 

Ook is bekend dat Adjoa Andoh de priester Nenneke speelt, Liz Carr en Simon Callow te zien zijn als detectives Fenn en Codringher en Chris Fulton de rol van Rience speelt. Tot slot zou de serie ook een personage genaamd Ba’lian introduceren, gespeeld door Kevin Doyle (Downtown Abbey).

The Witcher seizoen 2 volgt een aantal korte verhalen en het begin van de romanreeks van Andrzej Sapkowski. Volgens Netflix draait het verhaal om Geralts reis naar het fort Kaer Morhen, waar hij de krachten van het meisje Ciri onderzoekt. 

Het is nog niet bekend wanneer het seizoen verschijnt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Op advies van zut, een andere bewoording. Jammer dat de karakters die gecast zijn totaal niet lijken op de karakters uit de game, de poolse serie en het boek. Helaas weer ten behoeve van de smakeloos geforceerde inclusiviteit.

0

Aanbevolen voor jou