Netflix-app vanaf juni niet meer op Wii U en 3DS te gebruiken

Netflix-app vanaf juni niet meer op Wii U en 3DS te gebruiken

Netflix werkt vanaf 30 juni niet meer op de Wii U en Nintendo 3DS.

Dat heeft Nintendo aangekondigd. De Netflix-app kan al sinds eind vorig jaar niet meer gedownload worden op de Wii U en 3DS, maar mensen die de app al hebben kunnen hem dus nog zes maanden gebruiken.

Vanaf 30 juni kunnen mensen dus niet langer Netflix gebruiken op een Nintendo-console. Op de Wii is het sinds 2019 niet meer mogelijk om de app te gebruiken, en de Switch heeft nog altijd geen Netflix-app. Het is niet duidelijk of die app ooit op de populaire hybride console gaat verschijnen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Jammer, gebruikte op zijn tijd nog steeds Netflix op de WiiU. :(

0

Hoeveel mensen worden hier door benadeelt? Ik vind dat wel belangrijk om te weten, niet iedereen kan dure consoles betalen en niet iedereen heeft een smart tv met deze apps. En buitenom het aantal mensen, hoevaak gebruiken deze mensen de app als in echt actief kijken er naar. Ben echt heel nieuwsgierig naar de cijfers van dit.

0
test

@Pascal08 ik wist niet eens dat je dit op de 3ds uberhaubt had 😅.

0

@Jumpman ik ook niet maar wel cool en uniek. 😅

0

@Pascal08 Als je geen Smart TV hebt dan is het vrij gemakkelijk om een Google TV of Apple TV aan te sluiten - sterker zelfs al had ik een smart TV dan zou ik waarschijnlijk alsnog zo'n apparaat gebruiken gewoon omdat het veel beter ondersteund zal blijven. Ik heb zelf Google TV en dat is best wel een geweldig apparaatje, lekker Netflix, Disney+, Youtube, Spotify, Pathe Thuis en Viki bij elkaar met een uitstekende afstandsbediening erbij.

0

Aanbevolen voor jou