NeoGeo Batttle Coliseum nu op Xbox Live Arcade | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Battle Coliseum kwam oorspronkelijk uit in 2006 voor de PlayStation 2. De game is ontwikkeld door SNK en bevat personages uit populaire SNK games als King of Fighters, Art of Fighting, Samurai Shodown en Fatal Fury. De game kan gedownload worden op Xbox Live Arcade en kost 800 Microsoft punten, oftewel 9,60 euro.

NeoGeo Battle Coliseum

Een uniek gameplay element in NeoGeo Battle Coliseum is de twee versus twee tag battle. Hierin kiest iedere speler twee vechters uit en kan er tijdens de wedstrijd gewi eld worden van vechter. Naast deze tag battle-modus biedt de game een singleplayermodus waarin spelers het opnemen tegen een oneindige hoeveelheid vijanden. Na driehonderd seconden moet er tegen een baas worden gevochten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou