Need for Speed Heat officieel onthuld met trailer

Need for Speed Heat officieel onthuld met trailer

EA heeft de eerste trailer voor Need for Speed Heat uitgebracht. De racegame verschijnt later dit jaar voor pc, Xbox One en PS4.

Eerder was de naam en het logo al uitgelekt. Inmiddels is de onthullingstrailer uitgebracht door EA en Ghost Games. De racegame speelt zich af in de open wereld Palm City, een stad die veel lijkt op Miami. Deze nieuwe game in de serie draait om de strijd tussen een corrupte groep politieagenten en elite straatracers.

Spelers hebben in Need for Speed Heat de mogelijkheid om hun wagens volledig aan te passen. De game heeft tevens een dag- en nachtsysteem waarbij er verschillende uitdagingen beschikbaar zijn afhankelijk van het dagdeel. Zo kunnen spelers zich overdag wagen aan race-, drift- en off-road-evenementen. S'avonds worden de 'underground' straatraces gehouden terwijl de politie op de straatracers jaagt.

Need for Speed Heat lanceert op 5 november via Origin Access en is 8 november wereldwijd beschikbaar voor pc, Xbox One en PS4.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Ontzettend veel stijlbreuken met een generieke vibe. Er zal vast een groep mensen dol enthousiast van worden, maar het deed bij enkel de tenen krommen.

0

Aanbevolen voor jou