Ghost Games bespreekt feedback van fans voor Need for Speed Heat

Ghost Games bespreekt feedback van fans voor Need for Speed Heat

Need for Speed Heat is gisteren href="https://gamer.nl/artikelen/nieuws/need-for-speed-heat-officieel-onthuld-met-trailer/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">onthuld</a> door middel van een trailer. Riley Cooper, creatief regisseur bij Ghost Games, deelt nu meer details over de aankomende racegame.

Cooper zegt: “We leveren meer opties dan ooit tevoren voor spelers om zichzelf uniek en bekend te maken.”Ghost Games heeft actief geluisterd naar het commentaar van de fans na Need for Speed Payback en implementeert hun wensen in Heat. “Onze fans zijn duidelijk geweest over dat zij meer auto’s, meer aanpassingsmogelijkheden en meer uitdagingen willen en we gaan voor meer op ieder aspect. Van de stijl van je personage tot de prestaties van je auto en je rijstijl, wij voeden iedereens creativiteit met deze nieuwe game.”

Need for Speed Heat speelt zich af in Palm City, een nieuwe open wereld waarbij straatracers samen zijn gekomen om zichzelf naar de top te werken en bekend te worden. Overdag strijden de racers tegen elkaar in de Speedhunters Showdown, een gesanctioneerde wedstrijd, met de winst kunnen zij hun auto’s verbeteren. 's Nachts riskeren de racers alles in races terwijl een losgeslagen groep politieagenten maar al te graag de racers te pakken willen krijgen om hun winst af te nemen.

Fans die een pre-order gedaan hebben van de standaard editie krijgen een K.S Editie stijl Mitsubishi Evolution X, bij de Deluxe Editie komen drie K.S-editie auto’s; de BMW i8 Coupé, Mercedes C63 AMG Coupé en een Chevrolet Corvette Grand Sport. Verder krijgt de speler die de Deluxe Editie gekocht heeft ook toegang tot de Deluxe Editie kleding en toegenomen winst bij in-game geld.

Need for Speed: Heat lanceert op 8 November, 2019 voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Bij gebruik van EA Access of Origin Access kan de racegame al tien uur worden gespeeld als onderdeel van de Play First Trial.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit hele stuk: ''Fans die een pre-order gedaan hebben van de standaard editie krijgen een K.S Editie stijl Mitsubishi Evolution X, bij de Deluxe Editie komen drie K.S-editie auto’s; de BMW i8 Coupé, Mercedes C63 AMG Coupé en een Chevrolet Corvette Grand Sport. Verder krijgt de speler die de Deluxe Editie gekocht heeft ook toegang tot de Deluxe Editie kleding en toegenomen winst bij in-game geld.'' Ik sla dit spel lekker over, denk ik.

0
test

@Paxopoxo ik ga er ook geen geld aan uitgeven. Die pre orders blijven maar belachelijk.

0
test

@Paxopoxo Vooral het stukje: "Verder krijgt de speler die de Deluxe Editie gekocht heeft ook toegang tot de Deluxe Editie kleding en toegenomen winst bij in-game geld" vond ik echt belachelijk en sla dit ook lekker over.

0
test

"De fans willen meer aanpassingsmogelijkheden" Vervang "de fans" door EA en je hebt iets dat volgens mij dichter op de waarheid zit. Kan mij niet voorstellen dat men iets geeft om hoe hun chauffeur er uit ziet. EA aan de andere kant zou de afbeelding van het laadscherm nog aan je willen verkopen.

0

Aanbevolen voor jou