Need for Speed Heat is eerste EA-game met cross-play

Need for Speed Heat is eerste EA-game met cross-play

Via een update die vandaag beschikbaar komt kunnen spelers op verschillende platforms tegen elkaar racen in Need for Speed Heat.

Het is daarmee de eerste EA-game met cross-play. Gamers op pc, PlayStation 4 en Xbox One kunnen zonder haken of ogen met en tegen elkaar spelen. EA onthulde dit op zijn website.

Need for Speed Heat verscheen vorig najaar en draait om straatracers versus de politie. Er zijn twee soorten racen waarmee de speler 'Rep' en 'Bank' kan verdienen. 's Nachts kunnen illegale racewedstrijden worden gereden waarmee spelers 'Rep' verdienen om het level van hun avatar te verhogen. De Speedhunter Showdown is een gesanctioneerde racewedstrijd die gedurende de dag kan worden uitgevoerd. Hiermee verdienen spelers 'Bank' om hun auto's aan te passen en te upgraden.

Electronic Arts heeft daarnaast laten weten dat Criterion, de ontwikkelaar van de meest recente Need for Speed-games en de Burnout-reeks, aan een nieuwe Need for Speed werkt. Over deze game is echter nog niets bekend. Mogelijk wordt er meer onthuld tijdens de EA Play-presentatie, die in de nacht van 18 op 19 juni om 01:00 uur Nederlandse tijd wordt gehouden.

Need for speed

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

heb deze laast geprobeert en wat een bout game.

0
test

Was dit de NFS game waar je niet op pauze kon drukken tijdens singleplayer?

0
test

@StormFox ja dacht het wel gaat gewoon door maar kan het even fout hebben.

0

Aanbevolen voor jou