15-jarige Nederlander beste Fifa 20 Weekend League-deelnemer van januari

15-jarige Nederlander beste Fifa 20 Weekend League-deelnemer van januari

De 15-jarige Nederlander Levi de Weerd heeft In de maand januari bijzonder goed gepresteerd in de FUT CHampions weekend league van Fifa 20. Het talent verloor slechts twee van de honderdvijftig wedstrijden en dat leverde hem de eerste plek op.

Pas vanaf zijn 16e mag Levi meedoen aan de eDivisie en kwalificaties voor internationale toernooien. Vitesse heeft hem al binnen hun eSports team, waar hij één van de drie eSporters is. Eerder had hij nog geprobeerd om bij het team van Ajax te komen, maar vanwege een toetsweek op school kon hij niet gaan.

De naam Levi de Weerd kwam al een tijdje voor in de top van de Fifa-ranglijsten. In oktober plaatste hij op de 34ste plek en in december steeg hij al naar de 29ste plek. Januari was uiteraard Levi’s beste maand tot nu toe. Ook Tony Kok en Ali Riza Aygün hebben in januari goed gepresteerd. Zij eindigde op de derde en zesde plek van de ranglijst. Een goede maand voor de Nederlandse Fifa-tak dus.

In Fifa 19 kon Levi er ook aardig wat van, tussen april en augustus stond Levi elke maand in de top 200. Mei en juli waren Levi’s beste maanden voor Fifa 19 met de plaatsing op nummer 20 in de wereldranglijst.

EA Sports FC24

EA Sports FC24 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

No life :)

0
test

Misschien wel de enige hoop op een wereldbeker of competitiebeker voor Vitesse :P Mooie aanwinst en goed dat deze knul niet naar Ajax is gegaan.

0

Aanbevolen voor jou