NCsoft verwijdert bijna 16.000 accounts in MMO Aion | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het doelwit van de verbanningen waren gebruikers van zogenaamd bots, die spelers in staat stellen om zonder zelf te spelen omhoog te gaan in level of grote hoeveelheden goud te verzamelen. Daarnaast waren er mensen die enkel goud kochten of verkochten in de game of hier reclame voor maakten.

Onterecht

Spelers die vinden dat ze onterecht uit het spel verbannen zijn, kunnen hiertegen in beroep gaan bij NCsoft. Beegle voegde wel toe dat deze spelers zich moeten realiseren dat het niet gaat om wat zij hebben gedaan in het spel, maar wat er op hun account is gebeurd. "Als je account gedeeld wordt, gekocht is, geleend is of [van een hoger level wordt voorzien door anderen], zouden het acties kunnen zijn van iemand die ooit gebruik heeft gemaakt van het account."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou