NCSoft brengt nieuwe uitbreiding op Aion uit | Gamer.nl

NCSoft brengt nieuwe uitbreiding op Aion uit | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In de uitbreiding moeten spelers het samen opnemen tegen een invasie van Balaur die hun land zijn binnenvallen. A ault on Balaurea verhoogt daarnaast de level cap en introduceert nieuwe wapens, zones, instances, items en skills, evenals verbeterde mogelijkheden om te vliegen met personages in het spel. Ook krijgen spelers gezelschap van een huisdier dat met hen meeloopt.

De uitbreiding op Aion: Tower of Eternity, dat vorig jaar oktober verscheen, is geheel gratis te downloaden. Wel wordt in het persbericht dat voorafging aan de release van A ault on Balaurea vermeld dat er in Europa aankomende vrijdag een retailversie uitgebracht wordt, voor 29,99 euro. Het gaat hier waarschijnlijk om een bundel, die zowel het oorspronkelijke spel als de uitbreiding bevat.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou