NBA Jam waarschijnlijk ook naar Xbox 360 en PlayStation 3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De pagina waarop de cla ificatie vermeld stond, is inmiddels weer van de website van het ESRB verwijderd. Eerder gaf de Unterhaltung oftware Selbstkontrolle (USK), de Duitse instantie verantwoordelijk voor de leeftijdscla ificatie van games, ook al een cla ificatie aan Xbox 360- en PlayStation 3-versies van NBA Jam. Zowel de ESRB als de USK zijn al vaker betrouwbare bronnen gebleken voor het voortijdig bekendmaken van nieuwe games.

Over-the-top

NBA Jam wordt uitgegeven door EA Sports en is een remake van het gelijknamige spel uit 1993. Het spel kent een unieke visuele stijl en bevat 3D-modellen van de spelers, waarop hoge resolutie foto's van hun hoofden zijn geplakt. De speelstijl is net als het uiterlijk niet realistisch, maar juist over-the-top, waarbij basketballers vele meters hoog kunnen springen voor spectaculaire dunks. Het spel komt op 5 oktober uit in de Verenigde Staten, een Europese releasedatum is nog niet bekendgemaakt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou