NBA Jam HD waarschijnlijk gelijk aan Wii-versie | Gamer.nl

NBA Jam HD waarschijnlijk gelijk aan Wii-versie | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

“Ik kan je vertellen dat we er alles aan doen om er zoveel mogelijk op te zetten. We hadden het online-gedeelte al af, maar dat was allemaal nog vrij standaard. We proberen dat nu uit te breiden. En dan heb je nog de Remix-modus. We proberen het er allemaal in te stoppen”, aldus Trey Smith, creative director van NBA Jam.

De NBA Jam-remake zou oorspronkelijk exclusief voor de Wii verschijnen, maar werd later ook aangekondigd voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Deze versie, die binnen NBA Elite 11 speelbaar was, kende HD-graphics en online-functionaliteit, maar miste enkele spelmodi van de Wii-versie. Uitgever Electronic Arts zag zich echter genoodzaakt NBA Elite 11 uit te stellen en besloot daarna om van NBA Jam ook voor de PS3 en Xbox 360 een alleenstaande titel te maken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou