Nazi zombies wellicht in Black Ops | Gamer.nl

Nazi zombies wellicht in Black Ops | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Een deel van het persbericht dat BradyGames afgelopen week naar buiten bracht leest als volgt: "Of het nou een complete walkthrough is voor de zanderige campaign-modus in het Koude-Oorlog tijdperk, tips en trucs om een hoger level te bereiken in de multiplayer, hoe uit te blinken in de coöperatieve modus, of het vechten tegen de meedogenloze Nazi Zombie-horde [...]", wat duidt op de aanwezigheid van een dergelijke modus.

Het gerucht over een mogelijke terugkeer van de zombies in Black Ops ontstond in augustus, toen online winkel Best Buy meldde dat de Hardened Edition van Black Ops vier zombie map packs zou bevatten. De winkel haalde deze informatie later weg. Call of Duty: Black Ops verschijnt op 9 november op PC, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii en Nintendo DS.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou