Naughty Dog: 'The Last of Us moet gespeeld worden op een PS4' | Gamer.nl

Naughty Dog: 'The Last of Us moet gespeeld worden op een PS4' | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Volgens Gregory had het team iets voor ogen "dat niet helemeaal mogelijk was op de PlayStation 3", maar nu wel op de PlayStation 4. De PlayStation 4 geeft de volledige ervaring weer zoals de makers het eigenlijk bedoeld hadden volgens Gregory. Gregory geeft wel aan dat de PlayStation 3-versie een erg sterke game is geworden.

The Last of Us Remastered verschijnt op 29 juli voor PlayStation 4. De game krijgt nieuwe downloadbare content en draait op 1080 frames per seconde. Het is mogelijk om de game vast te zetten op een framerate van 30 frames per seconde. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou