'Naughty Dog speelt nog met ideeën voor Uncharted 4-dlc' | Gamer.nl

'Naughty Dog speelt nog met ideeën voor Uncharted 4-dlc' | Gamer.nl

Naughty Dog heeft nog niet besloten waar de singleplayer-dlc van Uncharted 4 over zal gaan. Dat zegt Troy Baker, die zijn stem verleende aan het personage Sam in de game.

Website Twinfinite ontmoette Troy Baker tijdens een conventie in Sydney en sprak met de stemacteur over onder andere Uncharted 4 en de singleplayer-uitbreiding die in de planning staat. Uit dit interview bleek dat Naughty Dog nog niet heeft besloten hoe ze de dlc gaan invullen.

"Ze spelen nog met ideeën. Ik denk niet dat ze al iets hebben vastgelegd. Die gasten herstellen nog van de release van de game", zegt Baker. Een reden tot zorg is er niet volgens hem: "Als je werkt met een studio als Naughty Dog, moet je ze gewoon vertrouwen. Ik weet zeker dat ze de juiste besli ing nemen."

Baker benoemt een aantal mogelijke invalshoeken die de uitbreiding zou kunnen nemen, maar wees gewaarschuwd: hij bespreekt ook het einde van de game.

"Nadat ik de game uitspeelde, bevond ik me echt in een dilemma. Aan de ene kant wil ik graag zien wat Sam en Sully gaan doen", zegt hij, verwijzend naar het einde van de game. Tegelijkertijd is Baker ook geïntere eerd in de avonturen van Nathan en Elena's dochter en het verleden van Sam en Nathan.

"Ik was zo onder de indruk door Chase Austins acteerwerk als de jonge Sam, waardoor ik ook graag meer van hem wil zien," vervolgt hij. "De game sprong van de broertjes in het weeshuis naar de gevangenis – ik wil weten wat daar tu enin gebeurde."

Naughty Dog bevestigde de singleplayer-uitbreiding nog voor de release van de game. De ontwikkelaar heeft nog niet bekendgemaakt wanneer men de dlc kan verwachten.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou