Naam veranderen straks mogelijk in Minecraft | Gamer.nl

Naam veranderen straks mogelijk in Minecraft | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Op Mojangs support-pagina is te lezen dat het bedrijf de optie al een tijd in gedachten heeft, maar dat deze niet voor update 1.8 geïmplementeerd zou worden. Inmiddels is update 1.8.1 sinds 24 november uit. Het is nog niet bekend wanneer deze optie precies verschijnt.

De optie voor spelers om hun gebruikersnaam te veranderen wordt gratis, maar er zijn slechts een beperkt aantal veranderingen mogelijk in een bepaalde tijdspanne. Spelers kunnen hun naam ook niet veranderen naar een al bestaande gebruikersnaam. Daarnaast verandert de naamsverandering niets aan de speler zijn of haar positie op bepaalde servers. Zo neemt het geen bans of administratorrechten weg.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou